> Φυσικός χυμός Καρότου χωρίς αποχυμωτή (βίντεο)

Φυσικός χυμός Καρότου χωρίς αποχυμωτή (βίντεο)

Ο φυσικός χυμός καρότου είναι πολύ υγιεινός και είναι πολύ εύκολο να γίνει χωρίς να απαιτείται ο αποχυμωτής. Με ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε σπιτικό χυμό καρότου.
Το καρότο έχει πολυάριθμα ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας. Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη Α, βιταμίνη C και δεν θα πρέπει να λείπει από την διατροφή μας. Η καθημερινή κατανάλωση καρότων και χυμού καρότου βοηθάει στην μείωση της χοληστερόλης, προστατεύει την καρδιά, βοηθάει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό, βοηθάει στην καλή λειτουργία των νεφρών, έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το νερό με ρόφημα βοτάνων και χυμό φρούτων για να το εμπλουτίσουμε με περισσότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Φυσικός χυμός Καρότου χωρίς αποχυμωτή


Τα Υλικά της συνταγής μας

200 γραμμ. καρότα (καθαρισμένα)
200 ml νερό


Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τα καρότα, το νερό και τα πολτοποιούμε.
Σουρώνουμε το μείγμα και σερβίρουμε.
Τον πολτό καρότου που θα μας περισσέψει τον αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο ή σε σακούλα που κλείνει αεροστεγώς και το φυλάσσουμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση σε συνταγές και ροφήματα.

Το Βίντεο της Συνταγής μας
Φυσικός χυμός Καρότου χωρίς αποχυμωτή


Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!


Post a Comment

0 Comments