> Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ (βίντεο)

Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ (βίντεο)

Ο φυσικός χυμός για αποτοξίνωση και ενέργεια με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ. Είναι ένας απίστευτα απολαυστικός φυσικός χυμός αποτοξίνωσης με τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά του χειμώνα. Ο χυμός που φτιάξαμε μας βοηθάει να αποτοξινωθούμε και μας δίνει ενέργεια για πριν και μετά την άσκηση. Είναι ένας χυμός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να έχουμε αποχυμωτή.

Ο χυμός ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο, νάτριο, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ, θειαμίνη, ριβαφλαβίνη, νιασίνη και βιταμίνη Ε. Το ρόδι χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά και φαινολικές ενώσεις το καθιστά ως το καλύτερο φρούτο για την προστασία της καρδιάς και προστατεύει από την απόφραξη των αρτηριών.

Το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, φώσφορο, καροτενοειδή, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη, γλυκίνη, βεταϊνη, διαιτητικές ίνες και φλαβονοειδή τις ανθοκυανίνες. Βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων αυξάνοντας τα επίπεδα της HDL (καλής) χοληστερόλής. Προστατεύει την καρδιά, τον εγκέφαλο και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.  Το παντζάρι είναι πλούσιο σε νιτρικό άλας και αυτό μας βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση οξυγόνου. Το νιτρικό άλας επίσης ενισχύει τους μυς, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους μύες που λαμβάνουν λιγότερο οξυγόνο. Αυτό βοηθάει στην αύξηση των αθλητικών επιδόσεων σε ασκήσεις υψηλής έντασης και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια.
Είναι ένας από τους καλύτερους χυμούς για ενέργεια πριν και μετά την άσκηση.

Στο χυμό προσθέσαμε πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ ένας δυνατός συνδυασμός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, βιταμίνη Α, θειαμίνη, φυλλικό οξύ, κάλιο, ίνες, πρωτεΐνες, χαλκό, μαγνήσιο και φλαβονοειδή που θα μας βοηθήσει στην αποτοξίνωση και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η φρέσκια πιπερόριζα ολοκληρώνει και ενισχύει τον χυμό με τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Η πιπερόριζα θα μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης των υγρών, θα ενεργοποιήσει και θα ενισχύσει τον μεταβολισμό μας, θα μας βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην καύση του λίπους.
Η πιπερόριζα προστατεύει την υγεία των οστών και ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις. Η προσθήκη πιπερόριζας στα ροφήματα βοηθάει στην ανακούφιση των αρθρώσεων και των μυών πριν και μετά την άσκηση.

Ένας δυνατός φυσικός χυμός ιδανικός για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, για αποτοξίνωση, για ενίσχυση των μυών και για ενέργεια.
Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ
Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ - katerinaandglyka.com

Για την συνταγή ετοιμάσαμε ένα βίντεο που δείχνει βήμα προς βήμα την διαδικασία παρασκευής του χυμού. Παρακολουθήστε το βίντεο κάντε ένα Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή.
Γραφτείτε Δωρεάν στο  Κανάλι μας στο Youtube εδώ για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.

Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ

Τα Υλικά της συνταγής μας


600 ml φυσικός χυμός ρόδι
300 γραμμ. παντζάρι (καθαρισμένο)
150 γραμμ. πορτοκάλι
150 γραμμ. γκρέιπφρουτ
20 γραμμ. φρέσκια πιπερόριζα

Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε το παντζάρι και το κόβουμε σε κομμάτια. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και το γκρέιπφρουτ από τις φλούδες και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Κόβουμε τα φρούτα σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζουμε την πιπερόριζα από την φλούδα της και την κόβουμε σε μικρές φέτες.

Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τον χυμό ρόδι, το πορτοκάλι, το γκρέιπφρουτ, το παντζάρι, την πιπερόριζα και τα πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα.

Μπορούμε να απολαύσουμε τον χυμό με τον πολτό φρούτων όμως αν θέλουμε μπορούμε να τον σουρώσουμε. Σουρώνουμε τον χυμό και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε και πιέζουμε τον πολτό του παντζαριού και των φρούτων μέχρι να σουρώσουμε όλο τον χυμό.
Αποθηκεύουμε τον πολτό παντζαριού και φρούτων σε ένα αεροστεγές δοχείο ή σακούλα στην κατάψυξη και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε μελλοντικές συνταγές μας.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε τον χυμό μας.
Ο τελικός χυμός είναι περίπου 800 ml.

Κατανάλωση χυμού
Καταναλώνουμε τον χυμό μας σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα.

Το Βίντεο της Συνταγής μας
Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με ρόδι, παντζάρι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!

Post a Comment

0 Comments