> Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με Σέλερι και Πιπερόριζα (βίντεο)

Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με Σέλερι και Πιπερόριζα (βίντεο)

Φυσικός χυμός αποτοξίνωσης με σέλερι και πιπερόριζα. Ένας δυνατός χυμός αποτοξίνωσης και ενέργειας με δυο αγαπημένα μας λαχανικά που βοηθάνε στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Το σέλερι είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας. Είναι πλούσιο σε νερό κι αυτό το καθιστά ιδανικό για την αποτοξίνωση του οργανισμού από τις τοξίνες, τα λίπη και τα άλατα. Η κατανάλωση του σέλερι σε συνδυασμό με την πιπερόριζα θα βοηθήσει το σώμα μας να απομακρύνει τις τοξίνες, θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό μας και θα μας δώσει ενέργεια. Είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για την ενίσχυση και την προστασία του ανοσοποιητικού μας από φλεγμονές και ιούς. Βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και προλαμβάνει την δυσπεψία, τα φουσκώματα και την παλινδρόμησης οξέος που προκαλείται συχνά από το χαμηλό οξύ του στομάχου.

Το σέλερι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, μεταλλικά στοιχεία όπως μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, χαλκό, ψευδάργυρο, κάλιο και βιταμίνες Α, Κ, C, E, D και βιταμίνες του συμπλέγματος Β όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, φολικό οξύ, βιταμλινη Β6 και Β12.
Η κατανάλωση του σέλερι βοηθάει στην καλή λειτουργία του κυκλοφοριακού μας συστήματος, ενισχύει τα οστά, προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει την καρδιά και τον εγκέφαλο, βοηθάει στην μείωση των φλεγμονών και μας χαρίζει ένα λαμπερό δέρμα. Η πλούσια περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά όπως λουτεολίνη και απιγενίνη έχουν αντι-καρκινογόνες ιδιότητες και προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο αλλά και βοηθάνε στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, στην συρρίκνωση των όγκων και στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του καρκίνου.
Το σέλερι είναι πλούσιο σε μαγνήσιο και αυτό βοηθάει τον οργανισμό μας να χαλαρώσει γι'αυτό μπορούμε να τον καταναλώνουμε πριν τον ύπνο για να έχουμε έναν ήρεμο ύπνο.

Είναι ένας αναζωογονητικός χυμός που ενισχύει την υγεία και μπορούμε να τον προσθέσουμε στο καθημερινό διατροφικό μας πρόγραμμα.

Για την συνταγή ετοιμάσαμε ένα βίντεο που δείχνει βήμα προς βήμα την διαδικασία παρασκευής του χυμού. Παρακολουθήστε το βίντεο κάντε ένα Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή.
Γραφτείτε Δωρεάν στο  Κανάλι μας στο Youtube εδώ για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.

Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με Σέλερι και Πιπερόριζα

Τα Υλικά της συνταγής μας

400 γραμμ. κλωναράκια σέλερι
400 ml τσάι πιπερόριζας
1 κουταλιά χυμό λεμόνι

Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε το σέλερι και το κόβουμε σε κομμάτια.
Στο μπλέντερ προσθέτουμε το σέλερι, το τσάι πιπερόριζας και τα πολτοποιούμε.

Σουρώνουμε τον χυμό και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε και πιέζουμε τον πολτό σέλερι μέχρι να σουρώσουμε όλο τον χυμό.
Αποθηκεύουμε τον πολτό σέλερι σε ένα αεροστεγές δοχείο ή σακούλα στην κατάψυξη και μπορούμε να τον προσθέσουμε σε σούπες λαχανικών.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε τον χυμό μας με λίγο χυμό λεμόνι.

Η συνταγή μας δίνει 600 ml χυμό.

Κατανάλωση χυμού
Καταναλώνουμε τον χυμό μας σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα.

Το Βίντεο της Συνταγής μας
Φυσικός Χυμός Αποτοξίνωσης με Σέλερι και Πιπερόριζα

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!


Post a Comment

0 Comments