> Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Αχλάδι χωρίς ζάχαρη (βίντεο)

Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Αχλάδι χωρίς ζάχαρη (βίντεο)

Μια ελαφριά και αφράτη κρεμώδες πρωτεϊνική κρέμα-μους με αχλάδι. Στην κρέμα μπορούμε να προσθέσουμε σκόνη πρωτεΐνης όποια μας αρέσει είτε με βάση τον ορό γάλακτος είτε χορτοφαγική σκόνη πρωτεΐνης σε ότι γεύση θέλουμε.

Πρωτεΐνη
Τη συνταγή την δοκιμάσαμε με σκόνη πρωτεΐνης με γεύση και χωρίς γεύση. Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε πρωτεΐνη χωρίς γεύση η καλύτερη επιλογή για να δώσουμε την γλυκιά γεύση στην κρέμα μας είναι η στέβια. Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε σκόνη πρωτεΐνης με γεύση θα παραλείψουμε τη στέβια καθώς η πρωτεΐνη περιέχει τα δικά της γλυκαντικά.

Κόμμι Ξανθάνης
Το μυστικό για την αφράτη υφή της κρέμας είναι η κόμμι ξανθάνης (Xanthan gum), ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που προσδίδει υπέροχη υφή στην κρέμα.
Στην κρέμα μας προσθέσαμε σπιτικό γάλα αμυγδάλου αλλά μπορούμε να το αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε φυτικό γάλα θέλουμε.

Αχλάδι και Οφέλη για την υγεία
Το αχλάδι είναι ιδανικό για μια διατροφή απώλειας βάρους και έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες σε βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, κάλιο, μαγγάνιο και χαλκό.
Βοηθάει στην απώλεια βάρους, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βοηθάει την καλή λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, προστατεύει από την οστεοπόρωση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη θεραπεία των φλεγμονών, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, προστατεύει τα μάτια και μας χαρίζει λαμπερό δέρμα και μαλλιά.

Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Αχλάδι

Τα Υλικά της συνταγής μας


400 ml γάλα αμυγδάλου
200 γραμμ. αχλάδι
40 γραμμ. σκόνης πρωτεΐνης με γεύση βανίλια
12 γραμμ. κόμμι ξανθάνης
1 κουταλάκι κανέλα Κεϋλάνης

Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε, καθαρίζουμε το αχλάδι και το κόβουμε σε φέτες. Στο μπλέντερ προσθέτουμε το αχλάδι, το γάλα αμυγδάλου και το πολτοποιούμε.
Σε ένα σκεύος προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου με το αχλάδι, την σκόνη πρωτεΐνης, την κόμμι ξανθάνης και την κανέλα. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολάκια. Την κρέμα την διατηρούμε στο ψυγείο σε βαζάκια μέχρι και δυο ημέρες.



Πρόταση Αγοράς

Σκόνη Πρωτεΐνης: Για την αγορά σκόνης πρωτεΐνης έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε την πιστοποιημένη σκόνη πρωτεΐνης της MyProtein.


Το Βίντεο της Συνταγής μας
Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Αχλάδι

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!

Post a Comment

0 Comments