> Ρόφημα με Σπιρουλίνα, σταφύλι, μήλο και αχλάδι (βίντεο)

Ρόφημα με Σπιρουλίνα, σταφύλι, μήλο και αχλάδι (βίντεο)

Αντιοξειδωτικό Ρόφημα με Σπιρουλίνα, σταφύλι, μήλο και αχλάδι. Ένα απολαυστικό ρόφημα με σπιρουλίνα και φρέσκα φρούτα. Λατρεύουμε την σπιρουλίνα για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προστατεύει το ήπαρ, μειώνει την τοξικότητα στα νεφρά, βοηθάει στον έλεγχο του βρογχικού άσθματος και έχει αντικαρκινικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες. Η σπιρουλίνα είναι φυσικό καθαρτικό και βοηθάει στην αποτελεσματική εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.
Συνδυάζουμε τη σπιρουλίνα με φρέσκα φρούτα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η κανέλα Κεϋλάνης θα δώσει άρωμα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο ρόφημα μας και ο λιναρόσπορος θα προσθέσει ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.
Για να αυξήσουμε την πρωτεΐνη προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε χορτοφαγική σκόνη πρωτεΐνης αρακά.
Η σπιρουλίνα μας δίνει ενέργεια και είναι ιδανικό ρόφημα για να το καταναλώσουμε πριν ή μετά την άσκηση. Θα μας δώσει ενέργεια και αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μετά την άσκηση είναι το καλύτερο ρόφημα για την ενδυνάμωση και την αποκατάσταση των μυών.
Το ρόφημα που ετοιμάσαμε είναι για δυο μερίδες και μας καλύπτει για την ελάχιστη συνιστώμενη ποσότητα σπιρουλίνας που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά.

Ρόφημα με Σπιρουλίνα, σταφύλι, μήλο και αχλάδι

Τα Υλικά της συνταγής μας
Μερίδες: 2

6 γραμμ. σκόνη σπιρουλίνας
1 κουταλιά κανέλα Κεϋλάνης
20 γραμμ. τριμμένος λιναρόσπορος
200 γραμμ. μήλο
200 γραμμ. αχλάδι



Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα.
Κόβουμε τα φρούτα σε φέτες.
Στο μπλέντερ προσθέτουμε τα φρούτα, την σκόνη πρωτεΐνης, την κανέλα, τον λιναρόσπορο, την σπιρουλίνα, τον φυσικό χυμό σταφύλι και τα πολτοποιούμε.
Σερβίρουμε και καταναλώνουμε το ρόφημα μας.


Πρόταση Αγοράς

Σκόνη Πρωτεΐνης: Για την αγορά σκόνης πρωτεΐνης έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε την πιστοποιημένη σκόνη πρωτεΐνης της MyProtein.

Το Βίντεο της Συνταγής μας
Ρόφημα με Σπιρουλίνα, σταφύλι, μήλο και αχλάδι

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας! 

Post a Comment

0 Comments