> Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Σταφύλι χωρίς ζάχαρη (βίντεο)

Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Σταφύλι χωρίς ζάχαρη (βίντεο)

Μια αέρινη πρωτεϊνική κρέμα-μους με σταφύλι χωρίς ζάχαρη. Μια σπιτική αφράτη κρέμα με σταφύλι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και με λίγες θερμίδες. Στην κρέμα μπορούμε να προσθέσουμε σκόνη πρωτεΐνης όποια μας αρέσει είτε με βάση τον ορό γάλακτος είτε χορτοφαγική σκόνη πρωτεΐνης σε ότι γεύση θέλουμε. Το μυστικό για την αφράτη υφή της κρέμας είναι η κόμμι ξανθάνης (Xanthan gum), ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που προσδίδει υπέροχη υφή στην κρέμα.

Πρωτεΐνη
Τη συνταγή την δοκιμάσαμε με σκόνη πρωτεΐνης με γεύση και χωρίς γεύση. Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε πρωτεΐνη χωρίς γεύση η καλύτερη επιλογή για να δώσουμε την γλυκιά γεύση στην κρέμα μας είναι η στέβια. Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε σκόνη πρωτεΐνης με γεύση θα παραλείψουμε τη στέβια καθώς η πρωτεΐνη περιέχει τα δικά της γλυκαντικά.

Κόμμι Ξανθάνης
Το μυστικό για την αφράτη υφή της κρέμας είναι η κόμμι ξανθάνης (Xanthan gum), ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που προσδίδει υπέροχη υφή στην κρέμα.
Στην κρέμα μας προσθέσαμε σπιτικό γάλα αμυγδάλου αλλά μπορούμε να το αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε φυτικό γάλα θέλουμε.

Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Σταφύλι

Τα Υλικά της συνταγής μας

400 ml φυσικός χυμός σταφύλι
30 γραμμ. σκόνης πρωτεΐνης
6 γραμμ. κόμμι ξανθάνης
1 κουταλάκι κανέλα Κεϋλάνης

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα σκεύος προσθέτουμε το χυμό σταφύλι, την σκόνη πρωτεΐνης, την κόμμι ξανθάνης και την κανέλα. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.

Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολάκια. Την κρέμα την διατηρούμε στο ψυγείο σε βαζάκια μέχρι και δυο ημέρες.

Πρόταση Αγοράς

Σκόνη Πρωτεΐνης: Για την αγορά σκόνης πρωτεΐνης έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε την πιστοποιημένη σκόνη πρωτεΐνης της MyProtein.

Το Βίντεο της Συνταγής μας
Σπιτική Κρέμα-Μους Πρωτεΐνης με Σταφύλι

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Κανάλι μας στο Youtube εδώ.
Κάντε κλικ στο Εγγραφή/Subscribe , ενεργοποιήστε με ένα κλικ το καμπανάκι των ενημερώσεων για να ενημερώνεστε για τα νέα μας βίντεο.
Like και Κοινοποίηση αν σας άρεσε η συνταγή μας.
Σας Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας!

Post a Comment

0 Comments